Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

Hans Andeweg & Rijk Bols

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij?

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

 

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Wie zijn wij?

Center for ECOintention is opgericht door Hans Andeweg en Rijk Bols. Tot 1 januari 2015 was de naam Centrum voor ECOtherapie.

 

 

Management team

 

Hans Andeweg | ECOintention

 

 

Hans Andeweg

Ir. Hans Andeweg studeerde biologie aan de Universiteit Wageningen. Onderdelen van zijn studie waren marketing & management, pedagogiek en wijsbegeerte. Hij was hoofd van de landbouwafdeling van het Louis Bolk Instituut in Driebergen. In 1990 ging hij in Duitsland werken bij het Instituut voor Resonantietherapie (IRT) om mee te helpen aan de ontwikkeling van een methode om op grote schaal zieke eco- en bedrijfssystemen te genezen. Deze resonantietherapie was zeer succesvol, maar Hans miste de betrokkenheid van de mensen ter plekke. Hij schreef daarom in 1999 het boek 'In resonantie met de natuur', waaruit ECOintention ontstond. Dit werd in 2011 gevolgd door 'Scheppend leven'. Beide boeken zijn in verschillende talen verschenen. Zij vormen de basis van ECOintention. De vierjarige beroepsopleiding tot ECOintention Practitioner wordt grotendeels verzorgd door Hans Andeweg. Daarnaast doet hij projectbegeleiding en -acquisitie

 

> Lees meer persoonlijke informatie van Hans Andeweg

 

 

 

 

Rijk Bols | ECOintention

 

 

Rijk Bols

Rijk Bols werkte vijftien jaar als röntgenlaborante. In 1994 startte zij bij het Duitse Instituut voor Resonantietherapie (IRT). Sindsdien is het balanceren van bossen, landgoederen, bedrijven en evenementen haar dagelijkse werk. In 1999 verlieten zij en Hans Andeweg het IRT om voor zichzelf te beginnen. Dit leidde tot de oprichting van het Centrum voor ECOtherapie in 2000. Rijk Bols is in het Center verantwoordelijk voor de balanceringen van alle projecten. Dit zijn jaarlijks meer dan 100 projecten, die door haarzelf, medewerkers en cursisten gebalanceerd worden. Een team van ECOintention Practitioners, dat de 2e en 3e-jaars cursisten bij het balanceren van hun projecten begeleidt, staat onder haar supervisie. Zo ook een team van ECOintention Practitioners, dat in opdracht van het Centrum projecten balanceert.

 

> Lees meer persoonlijke informatie van Rijk Bols

 

 

 

 

De activiteiten van het center

Center for ECOintention begeleidt projecten met ECOintention, variërend van bedrijven, evenementen en natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, tot bossen in Costa Rica en landgoederen in Engeland en Schotland. Daarnaast verzorgt het Center cursussen, workshops en een vierjarige opleiding tot ECOintention Practitioner. ECOintention opleiding is geregistreerd door het CRKBO (Centaal Register Kort Beroepsonderwijs) en voldoet aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Er zijn inmiddels meer dan 100 ECOintention Practitioners afgestudeerd. Een aantal van hen werkt zelfstandig en begeleidt eigen projecten. Anderen werken voor Center for ECOintention. Hans Andeweg en Rijk Bols vormen de dagelijkse leiding van Center for ECOintention.

 

 

 

Medewerkers

Center for ECOintention werkt samen met een team freelance ECOintention Practitioners. Zij balanceren en coachen projecten in opdracht van het Center, geven workshops en verzorgen onderdelen van de opleiding tot ECOintention Practitioner.

 

> Lees verder Visie en missie