Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij? > De medewerkers

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

> Hans Andeweg

> Rijk Bols

> Nelly Kempe

> Anne Marie Backes

> Jolanda Mul

> Jolanda Poot

> Jon Marree

> Karin van Iersel

> Karina Hendriks

> Marion de Vries

> Natascha van den Ban

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Nelly Kempe | persoonlijke informatie

 

Nelly Kempe | ECOintention

 

 

Nelly Kempe

Mijn naam is Nelly Kempe-Kooistra. In 2001 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met ECOintention, toen het nog ECOtherapie heette. Googelend op ‘resonantietherapie’ kwam ik uit bij ‘In Resonantie met de Natuur’, het eerste boek van Hans Andeweg. ‘Hmm, interessant’ dacht ik toen, ‘maar ja, wát moet ik ermee…?’ Dat ging nog een tijdje zo door - telkens kwam ik het wéér tegen - totdat ik het gevoel kreeg dat ik er iets mee moest gaan doen. Ik heb me toen aangemeld voor de basiscursus en dat was een goede zet, sinds 2015 ben ik Practitioner.

 

Mijn carrière tot dan toe lag bij de Rabobank. Ik heb er diverse functies vervuld en heb het daar altijd erg naar mijn zin gehad. Als stageproject in het derde jaar van mijn opleiding tot ECOintention Practitioner heb ik zelfs nog een bankkantoor gebalanceerd.

 

Maar, het bleek tijd om iets anders te gaan doen, iets wat steeds meer mijn aandacht kreeg: werken met (levens)energie.

 

Het blijft verbazingwekkend hoeveel resultaat er geboekt kan worden in een balanceringsproject. En dat op allerlei gebied: zowel zakelijk als privé, zowel in natuurgebieden als in kleine of grootzakelijke projecten. Dat boeit me enorm en het geeft ook steeds weer de bevestiging dat de grootte van een project er eigenlijk niet toe doet. Alles is tenslotte energie en energie kun je sturen met aandacht en intentie. Steeds meer mensen worden zich hiervan bewust en dat is prachtig - maar ook: hoognodig!

 

Als je telefonisch contact opneemt met het Center for ECOintention krijg je mij aan de lijn. Ik verzorg het secretariaat en het leuke van dit werk vind ik dat ik steeds meer inzicht krijg in het werkgebied van ECOintention. Dat wordt steeds groter, breder en internationaler. Want: alles wat aandacht krijgt groeit…

 

> De medewerkers