Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij? > De medewerkers

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

> Hans Andeweg

> Rijk Bols

> Nelly Kempe

> Anne Marie Backes

> Jolanda Mul

> Jolanda Poot

> Jon Marree

> Karin van Iersel

> Karina Hendriks

> Marion de Vries

> Natascha van den Ban

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Marion de Vries | persoonlijke informatie

 

Marion de Vries | ECOintention

 

 

Marion de Vries

Vanaf mijn jeugd had ik de behoefte om zelf dingen te onderzoeken en te ontdekken. Door deze nieuwsgierigheid gedreven maakte ik al jong verschillende reizen door Noord Afrika en het Midden Oosten. Na afronding van mijn studie Arabisch, heb ik enkele jaren in Soedan en Jemen gewoond, werkend als vertaalster en reisplanner/-begeleidster.

 

Op mijn veertigste adviseerde mijn arts / acupuncturist mij het roer om te gooien. Tot dan toe had ik de wereld heel rationeel benaderd en blijkbaar liep ik daardoor aan een belangrijk deel van mijzelf voorbij. Op zijn advies deed ik een cursus Reiki en gelijk openbaarde zich mijn gave voor ”zien” en ”voelen”. Na een tweejarige spirituele opleiding (ASPI), begonnen mensen mij te vinden voor auralezingen, en zo startte mijn praktijk als auralezer.

 

Ik de loop van de tijd begreep ik dat als ik dit werk goed wilde doen ik ”goed” geaard moest zijn en goed ”in mijn lichaam” moest zitten, en zo kwam TAOtraining (Healing Tao) in mijn leven. De eeuwenoude Oosterse principes, oefeningen en meditaties zorgen ervoor dat lichaam en geest in balans komen.

 

In 2005 begon ik aan mijn eerste jaar ECOintention. Een opleiding die voor mij een brug slaat tussen het rationele en het intuïtieve. Als ECOintention Practitioner werk je op een energetische manier én met verstand van zaken aan de optimalisering van natuurgebieden en organisaties, en het realiseren van dromen en idealen van de beheerder.

 

Hoewel ik aanvankelijk aan de opleiding begon met het idee dat ik alleen mijn eigen huis wilde balanceren, werd ik zo enthousiast over de resultaten van de ECOintention, dat ik het niet meer heb kunnen loslaten en echt ECOintention Practitioner wilde worden. Ik hoop in de toekomst veel mensen en organisaties kennis te laten maken met de positieve effecten van de ECOintention.

 

In 2007 ben ik sTAOp begonnen waarin ik al mijn verschillende werkzaamheden samenbreng.

 

Voor het Center for ECOintention verzorg ik de cursus ECOintention I – Grondbeginselen Energetisch Beheer

 

> De medewerkers