Home  ∑  Wat is ECOintention?  ∑  Wie zijn wij?  ∑  Bedrijven & Natuurgebieden  ∑  Cursussen & Opleidingen  ∑  Nieuws  ∑  Agenda  ∑  Folders  ∑  Boeken  ∑  Site map  ∑  Contact

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij? > De medewerkers

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

> Hans Andeweg

> Rijk Bols

> Linde Mees

> Danielle Schijf

> Karina Hendriks

> Natascha van den Ban

> Lucy Huibers

> Marion de Vries

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Linde Mees | persoonlijke informatie

 

Linde Mees

 

 

Linde Mees

Voor Center for ECOintention houd ik me bezig met verschillende taakgebieden. Ik richt me op de PR, communicatie en organisatie. Ik geef voorlichting over ECOintention (Large Scale Energetics) en de opleiding tot ECOintention Practitioner en werk aan de planning en organisatie die gepaard gaat met een opleiding waaraan ongeveer 130 cursisten per jaar deelnemen.

 

Daarnaast werk ik nauw samen met Hans Andeweg en Rijk Bols in verschillende ECOintention projecten die wij met Center for ECOintention onder onze hoede hebben. Ik leer door het meewerken met deze bijzondere, bevlogen en ervaren mensen dagelijks meer over ECOintention en alles wat erbij komt kijken.

Ik onderzoek graag manieren om dit mooie werk de wereld in te brengen. Hoe kunnen we de unieke mogelijkheden die ECOintention biedt, overbrengen en vormgeven zodat er in een groter werkveld gebruik gemaakt wordt van het uitgebreide scala aan mogelijkheden dat ECOintention biedt?

 

De tijd is rijp en we zijn er klaar voor. Je hebt als mens ongekende mogelijkheden die je kunt inzetten om een positieve invloed uit te oefenen op je omgeving. Als ECOintention Practitioner heb ik geleerd hoe je met simpele middelen en eenvoudige principes, een geweldig positieve invloed kunt uitoefenen op je omgeving.

 

Ik heb het voorrecht dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Ik heb ook het geluk dat ik eigenwijs genoeg ben om op het spoor te blijven dat mij altijd heeft aangetrokken. En als ik zelf bij tijden niet eigenzinnig genoeg was, zette het leven me wel terug op het spoor. In dit werk komen alle elementen die ik altijd in mijn werk wilde verenigen, bij elkaar. Het leiden van een bedrijf met een prachtige missie. het werken met mensen in allerlei vormen en het werken met energie door aandacht en intentie.

 

ECOintention is een prachtige aanvulling op de Silva Methode waar ik sinds mijn 16e mee bezig ben geweest. ECOintention brengt als enige de theorieŽn over nulpuntenergie, de kracht van gedachten en de werkelijke aard van de realiteit en hoe die ontstaat, beschreven in talloze populaire en minder populaire boeken die ik in de loop van de jaren verslonden heb, in de praktijk. De theorie wordt tastbaar gemaakt. Je kunt met de methode werken, en de methode wťrkt!

 

Sinds 2012 woon ik met Hans en mijn twee kinderen Julia en Philip samen in Marl, Duitsland.

 

 

> De medewerkers