Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij? > De medewerkers

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

> Hans Andeweg

> Rijk Bols

> Linde Mees

> Danielle Schijf

> Karina Hendriks

> Natascha van den Ban

> Lucy Huibers

> Marion de Vries

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Karina Hendriks | persoonlijke informatie

 

Karina Hendriks | ECOintention

 

 

Karina Hendriks

Bijdragen aan mooie, levendige, helende en functionele plekken en landschappen, dat is kort gezegd mijn passie. Daarbij wil ik mensen bewust maken van de verbinding die zij hebben met het landschap. Dit kan zijn in hun waarneming, in hun beleving of in hun handelen.

 

Opgegroeid met een grote tuin, dichtbij het bos en met wortels in de landbouw, heb ik me altijd sterk verbonden gevoeld met de levende omgeving van bomen, planten en dieren. Het pad dat ik bewandel van het onbewuste buiten spelende kind, naar de van zijn omgeving bewuste volwassene, valt samen met mijn loopbaan.

 

Na mijn studie landschapsarchitectuur aan Wageningen Universiteit, heb ik ruim 10 jaar in de academische omgeving gewerkt. Het concept Leesbaar Landschap en de relatie tussen landbouw en landschap waren een rode draad. Dit resulteerde in 2003 in een proefschrift en het gevoel een wandelend hoofd te zijn geworden. Het was nu tijd voor hart en ziel. Mijn spirituele ontdekkingstocht begon en in 2007 begon ik de opleiding ECOintention. Voor mij als wetenschapper was dit een perfecte manier om toegang te krijgen tot de energetische wereld. In combinatie met de cursus ‘Je hart als kompas’ kwam er steeds meer balans in mijzelf en mijn leven.

 

Vanaf 2004 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Studio voor Leesbaar Landschap aan advies, educatie en onderzoek. Vooral de relatie tussen landschap, landbouw en voedsel en de plekken waar dit samen komt, boeit me sterk (Eet je Uitzicht!).

 

Sinds januari 2015 begeleid ik 2e jaars cursisten ECOintention en is de ECOintention een aanpak die ik in mijn projecten wil integreren. Zo kan ik steeds bezielder (met hoofd, hart en handen) invulling geven aan mijn passie.

 

 

> De medewerkers