Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij? > De medewerkers

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

> Hans Andeweg

> Rijk Bols

> Nelly Kempe

> Anne Marie Backes

> Jolanda Mul

> Jolanda Poot

> Jon Marree

> Karin van Iersel

> Karina Hendriks

> Marion de Vries

> Natascha van den Ban

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Karina Hendriks | persoonlijke informatie

 

Karina Hendriks | ECOintention

 

 

Karina Hendriks

Bijdragen aan mooie, vitale en helende landschappen, dat is kort gezegd mijn passie. Daarbij wil ik mensen bewust maken van de verbinding die zij hebben met het landschap. Dit kan zijn in hun waarneming, in hun beleving of in hun handelen.

 

Opgegroeid met een grote tuin, dichtbij het bos en met wortels in de landbouw, heb ik me altijd sterk verbonden gevoeld met de levende omgeving van bomen, planten en dieren. Het pad dat ik bewandel van het onbewuste buiten spelende kind, naar de van zijn omgeving bewuste volwassene, valt samen met mijn loopbaan.

 

Na mijn studie landschapsarchitectuur aan Wageningen Universiteit, heb ik ruim 10 jaar in de academische omgeving gewerkt. Het concept Leesbaar Landschap en de relatie tussen landbouw en landschap waren een rode draad. Dit resulteerde in 2003 in een proefschrift en het gevoel een wandelend hoofd te zijn geworden. Het was nu tijd voor hart en ziel. Mijn spirituele ontdekkingstocht begon met intuďtieve ontwikkeling en de opleiding ECOintention. Voor mij als wetenschapper was dit een perfecte manier om toegang te krijgen tot de energetische wereld.

 

Vanaf 2004 werk ik als zelfstandig ondernemer aan advies, educatie en onderzoek. Tegenwoordig draait dat vooral om de relatie tussen landschap, landbouw en voedsel onder het motto Eet je Uitzicht!.

 

Sinds 2015 ben ik als begeleider betrokken bij de opleiding ECOintention. Waar mogelijk zet ik, zowel in de privé, als in de werksfeer, principes uit de ECOintention in. Dat draagt in mijn beleving overduidelijk bij aan mooier leven en een mooiere wereld!

 

> De medewerkers