Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij? > De medewerkers

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

> Hans Andeweg

> Rijk Bols

> Nelly Kempe

> Anne Marie Backes

> Jolanda Mul

> Jolanda Poot

> Jon Marree

> Karin van Iersel

> Karina Hendriks

> Marion de Vries

> Natascha van den Ban

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Karin van Iersel | persoonlijke informatie

 

Karin van Iersel | ECOintention

 

 

Karin van Iersel

Mijn naam is Karin van Iersel en van jongs af aan ben ik geļnteresseerd in de natuur en de daarin levende wezens, inclusief de mens. Als kind was ik altijd buiten te vinden. Wonend in het buitengebied was er genoeg te beleven in de tuin om ons huis en in de vele velden en slootjes die zich in mijn omgeving bevonden. Ik vond het heerlijk om de stilte op te zoeken en te luisteren naar wat de natuur me te vertellen had.

 

Ik heb mezelf altijd beseft dat ik een gevoelsmens ben en wilde daar graag mensen mee helpen. Ik heb een opleiding tot Shiatsu masseur gevolgd en ben daar kort mee aan de slag gegaan. Maar het was pas op het moment dat een vriend van me mij attendeerde op de opleiding tot ECOintention Practitioner dat ik voelde: “dit is het”! De opleiding heb ik met veel plezier voltooid en ik ben nu aan de slag als Practitioner. Het is geweldig om te zien dat het geleerde in de praktijk daadwerkelijk een positieve verandering in gang zet in de organisaties waar ik kom en het geeft mij steeds weer enorm veel energie als ik op deze manier kan helpen.

 

Sinds mijn afstuderen begeleid ik met veel plezier de tweedejaars studenten. Het is fijn de studenten te motiveren en te zien groeien.

 

> De medewerkers