Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij? > De medewerkers

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

> Hans Andeweg

> Rijk Bols

> Nelly Kempe

> Anne Marie Backes

> Jolanda Mul

> Jolanda Poot

> Jon Marree

> Karin van Iersel

> Karina Hendriks

> Marion de Vries

> Natascha van den Ban

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Jon Marree | persoonlijke informatie

 

Jon Marree | ECOintention

 

 

Jon Marree

Sinds begin 2019 ben ik ECOintention Practitioner. Ik ben verbonden aan het Center for ECOintention, onder meer als begeleider binnen de opleiding. Onder supervisie van Rijk Bols draag ik bij aan het periodiek scannen van verschillende balanceringstrajecten van het Center. Ik werk graag met de ECOintention-methode, omdat deze het mogelijk maakt om door te dringen in de diepere onderstromen van projecten en organisaties. Waar de scheepswrakken van eerdere pogingen en ervaringen liggen. Dan komen hardnekkig vastzittende, beperkende patronen los en wordt het echt mogelijk om nieuwe kustlijnen te ontdekken.

 

Sinds 1997 werk ik als freelancer voor verschillende organisaties. Als consultant en schrijver in communicatieprocessen, beleid en visieontwikkeling. Maar ook als trainer en coach bij organisatieontwikkeling. Ik studeerde politicologie en werd opgeleid door het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Ook studeerde ik creatief schrijven aan de Schrijversvakschool Amsterdam en gaf les in proza schrijven.

 

Ik ben getrouwd met mijn vrouw Annette en vader van twee dochters (25 en 21 jaar). Ik woon in het Groene Hart in een voormalige poldermolen uit de 17e eeuw die we hebben omgetoverd tot een gezellig huis. Dankzij een ECOintention-balancering is de energie hier heel prettig en ondersteunend.

 

> De medewerkers