Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij? > De medewerkers

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

> Hans Andeweg

> Rijk Bols

> Nelly Kempe

> Anne Marie Backes

> Jolanda Mul

> Jolanda Poot

> Jon Marree

> Karin van Iersel

> Karina Hendriks

> Marion de Vries

> Natascha van den Ban

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Jolanda Poot | persoonlijke informatie

 

Jolanda Poot | ECOintention

 

 

Jolanda Poot

Mijn naam is Jolanda Poot en ik ben in 2019 afgestudeerd bij ECOintention. Eerder heb ik samen met Jon Marree de online tweedejaars begeleid en dat heb ik als zeer inspirerend en waardevol ervaren.

 

Mijn passie ligt bij mensen en bij de natuur. Als kind genoot ik enorm van struinen door de duinen of langs bergbeken. Mijn vader heeft me de liefde voor de natuur bij gebracht: hij was zelf gek van kevers/ insecten, vogels en planten. Hij kreeg deze liefde mee van Jac.P. Thijsse en zijn vriendengroep. Mijn broer kreeg een verrekijker en ik een spiegelreflex camera: zo konden we extra genieten van al het moois in de natuur.

 

Mijn drie kinderen en kleinkind neem ik graag naar het bos toe, helaas lukt dat niet altijd. Ook na mijn werk als wijkverpleegkundige duik ik graag nog een uurtje het bos in.

 

ECOintention blijft me energie geven. Samen met ECOmaatjes of teamleden projecten begeleiden en zien hoe de geest materie in beweging kan zetten: het is superboeiend! Bijdrage leveren aan moeder aarde en al zijn bewoners: daarbij voel ik dankbaarheid. Ook daagt het me uit om steeds een stapje verder te kijken/leren/voelen in de wondere wereld van energie en dat te delen met anderen. Boekentips zijn trouwens altijd welkom bij mij!

 

> De medewerkers