Home    Wat is ECOintention?    Wie zijn wij?    Bedrijven & Natuurgebieden    Cursussen & Opleidingen    Nieuws    Agenda    Folders    Boeken    Site map    Contact

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij? > De medewerkers

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

> Hans Andeweg

> Rijk Bols

> Linde Mees

> Danielle Schijf

> Karina Hendriks

> Natascha van den Ban

> Lucy Huibers

> Marion de Vries

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Danielle Schijf | persoonlijke informatie

 

Danielle Schijf | ECOintention

 

 

Danielle Schijf

Mijn naam is Danielle Schijf. Ik woon in Uithoorn samen met mijn man, mijn 2 kinderen en hond. In een klein dorpje naast Uithoorn ben ik ook geboren en opgegroeid.

 

Na veel twijfels en veel veranderingen wat nu te gaan doen in mijn leven, heb ik de opleiding als Z-verpleegkundige afgerond. Een aantal jaar heb ik als groepsbegeleider gewerkt en uiteindelijk als leidinggevende van woongroepen. Mijn passie ligt echt bij dit werkveld. De zorg. Zo mooi en inspirerend.

 

Via via kwam ik in aanraking met de opleiding ECOintention. 4 jaar later was het zover. Eind 2013 rondde ik de opleiding ECOintention af. Op zich al een wonder dat ik een opleiding in 1 keer zonder onderbreking afrond. Dan moet het haast wel bijzonder zijn! En dat is het! Ik zou het zo mooi vinden om zoveel mogelijk zorginstellingen te balanceren. De woon- en werkomgeving wordt zoveel helderder en overzichtelijker.

 

Ongeveer 5 jaar geleden besloot ik om te stoppen met full-time werken om meer thuis te zijn voor mijn kinderen. Inmiddels ziet mijn leven er zo anders uit. Ik doe nu veel verschillende dingen die ik allemaal leuk vind om te doen. En nu ga ik ook nog vanaf 2016 de 3e jaars cursisten begeleiden. Geweldig!

 

 

> De medewerkers