Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Wat is ECOintention? > Boeken
De kracht van intentie

Van stagnatie naar flow

Resonerend leiderschap

Grondbeginselen

Energetische huisapotheek

ECOintention in 8 stappen

Boeken

> The Universe Loves a Happy Ending

> Scheppend leven

> In resonantie met de natuur

Folders

Artikelen & Media

Geschiedenis

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Scheppend leven | Hans Andeweg

 

Scheppend leven | Hans Andeweg

 

 

Hans Andeweg werd in 1994 door Michael Gorbatsjov, voormalig president van Rusland, uitgenodigd om het Russische Nisnesvirsky Reservaat te vitaliseren. Drie jaar werd aan het project gewerkt met verbluffend resultaat. Het bijzondere was dat de behandeling op afstand plaatsvond. Sindsdien leert Hans Andeweg mensen met deze methode natuurgebieden en bedrijven gezond te maken.

 

Om duurzaam op deze manier te kunnen werken, is een aantal basisprincipes essentieel. Een daarvan is dat alles energie is en dat alles met alles is verbonden. Maar wat betekent dat voor ons dagelijks leven, onze verbinding met onze medemens, ons werk en de aarde als geheel?

 

Scheppend Leven geeft antwoorden op deze vragen en neemt ons mee op een zoektocht naar spirituele wetmatigheden, die helpen in overeenstemming met onze ware natuur en onze planeet te leven.

 

Scheppend Leven is revolutionair, omdat het (kwantum)wetenschap met universele spirituele wetmatigheden verbindt én praktische handvatten aanreikt om dit dagelijks toe te passen.

 

Scheppend Leven beschrijft de grondbeginselen van energetisch beheer. Deze tonen de samenhang tussen energie, informatie, tijd, ruimte, liefde en bewustzijn. Met deze principes kan iedereen het geheel dat hij onder zijn hoede heeft energetisch opladen en richting geven.

 

Scheppend Leven is voor beheerders, managers en leiders op kleine en grote schaal. Een boek voor ieder die het belang onderkent van zorg voor zijn omgeving en het leven op alle niveaus.

 

Ir. Hans Andeweg schreef eerder 'In resonantie met de natuur' waarmee hij de basis legde voor de ECOintention. Met deze energetische methode wordt de vitaliteit van natuurgebieden en bedrijven op afstand verbeterd. Het door Rijk Bols en Hans Andeweg opgerichte Center for ECOintention verzorgt een vierjarige beroepsopleiding en vitaliseert jaarlijks meer dan tweehonderd projecten in Nederland en daarbuiten.

 

> 'Scheppend leven' voorwoord

> 'Scheppend leven' YouTube

> 'Scheppend leven' Omroep Gelderland (radio mp3)

> 'Scheppend leven' bestellen | Bol.com | Bruna | ECI | Succesboeken | Uitgeverij Juwelenschip