Karina Hendriks

ecointention_karina_hendriks2
Karina Hendriks

Docent Develop Your Intuition

Karina Hendriks

Bijdragen aan mooie, vitale en voedende landschappen is kort gezegd mijn passie. Intuïtie en verstand komen hier samen. Ik leef en werk onder de naam Karina Hendriks – Heel je Landschap. In mijn werk zoek ik de verbinding tussen mensen en hun omgeving. Vanuit die verbinding kan kwaliteit en schoonheid ontstaan. Bij het Center for ECOintention heb ik cursisten in hun 2e en 3e jaar begeleid. Tegenwoordig geef ik met Hans Andeweg en Natascha van den Ban de prachtige cursus Develop your Intuition.

Via een Wageningse studie landschapsarchitectuur en academische carrière naar zelfstandig adviseurschap en een spirituele ontdekkingstocht door intuïtieve ontwikkeling en ECOintention, ben ik nu ook heel praktisch bezig in mijn eigen woonomgeving met het beheer van landschap en natuur. Samen met de mensen in het gebied. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van een ecocentrisch woon- en werkproject in het buitengebied.

Waar mogelijk zet ik, zowel in mijn privé- als werksfeer, principes uit de ECOintention in. Voor mij draagt dat overduidelijk bij aan een rijker leven en een mooiere wereld!

Team opleiding <