Het team

Het team

Onze opleiding, cursussen en workshops worden gegeven door een ervaren team van docenten en begeleiders. De docenten voeren de lessen uit. De begeleiders fungeren als mentoren voor de studenten in het tweede en derde jaar van de beroepsopleiding.

Hans Andeweg
Hans Andeweg

Directeur en medeoprichter Center for ECOintention

Hans Andeweg

Hans Andeweg heeft meer dan 30 jaar internationale ervaring met ECOintention op grote en kleinere schaal. Hij is docent in de ECOintention beroepsopleiding, werkt met ECOintention in bedrijven en natuurgebieden, geeft lezingen en workshops. Hij schreef de boeken ‘Scheppend Leven’ en ‘In resonantie met de natuur’ (‘The universe loves a happy ending’).

“We leven in een bijzondere tijd. Nog nooit stond onze woon-, werk- en leefomgeving zo onder druk. Veel natuurlijk regelmechanismen zijn verstoord. Anderzijds zijn de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie nog nooit zo groot geweest. Als elke mens zijn innerlijk licht zou laten schijnen, hebben we een ‘verlichte’ Aarde. Met ECOintention hopen wij daar een steentje aan bij te dragen.”

Rijk Bols

Directeur en medeoprichter Center for ECOintention

Rijk Bols

Rijk Bols is docent in de ECOintention beroepsopleiding en heeft de supervisie over de energetische balancering van alle projecten waar het Center bij betrokken is. Dat zijn jaarlijks 80-100 bedrijven, natuurgebieden en andere projecten. 

Ze geeft les in de ECOintention beroepsopleiding, begeleidt de vierdejaars studenten, en is verantwoordelijk voor de deskundigheidsbevordering van afgestudeerde ECOintention Practitioners.

“Hoewel al onze projecten en programma’s me lief zijn, gaat mijn hart het meeste uit naar onze grote natuurprojecten, die in deze woelige tijden toenemend onder druk staan. De aarde, met haar oceanen, land, bergen, woestijnen, bomen, planten, dieren en zeker ook mensen, is het toch waard dat we er zuinig op zijn. Dat we van haar houden en haar weten te behouden.”

Natuurprojecten

De aarde, met haar oceanen, land, bergen, woestijnen, bomen, planten, dieren en zeker ook mensen, is het toch waard dat we er zuinig op zijn. Dat we van haar houden en haar weten te behouden.”

Team opleiding

Onze vaste medewerkers in het 2e , 3e en 4e jaar tevens bijgestaan door gastdocenten. Klik op een afbeelding voor meer informatie over de medewerkers!

Hans Andeweg

Management Team

Rijk Bols

Management Team

Nelly Kempe

Office Manager

Gastdocenten

ECOintenton Practitioners

Claudia Molendijk

Begeleider ECOintention III

Karin van Iersel

Docent ECOintention II / Begeleider ECOintention II

Mónika Arany

Docent Develop Your Intuition

Natascha van den Ban

Docent ECOintention I / Develop Your Intuition

Pieter Wackers

Begeleider ECOintention II

Theo Hooijer

Docent ECOintention I

Yvonne Dooijes

Begeleider ECOintention III

Register ECOintention Practitioners

Center for ECOintention werkt in projecten samen met ECOintention Practitioners en ECOintention Master Practitioners. Per project wordt er gekeken welke ECOintention (Master) Practitioner het meest geschikt is voor een opdracht.

Bekijk hier het ECOintention Practitioners Register

De methode >