De Methode

De ECOintention-methode

  • Effectief bij wereldwijde, maar ook kleinere systemen
  • Al tientallen jaren beproefd
  • Resonerend leiderschap

Met ECOintention verbeteren we de levensenergie van systemen – zoals huizen en gezinnen, bedrijven en organisaties, projecten, landbouwbedrijven en natuurgebieden. We doen dat met evenveel liefde in zowel kleinere als grote, of zelfs wereldwijde systemen. Goede energie is belangrijk voor het bereiken van flow, bijvoorbeeld in taken en zaken, relaties en samenwerking. Juist met het oog op de uitdagingen van vandaag de dag is dat heel belangrijk.

Energetische parameters

Met ECOintention brengen we de energie van systemen in kaart. We doen dit aan de hand van verschillende energetische parameters. Zo hanteren we parameters voor

  • vitaliteit,
  • zelf-organiserend vermogen,
  • geïnspireerdheid,
  • de potentie om ideeën te realiseren,
  • energetische stress en blokkades.

Streefwaarden

Die parameters drukken we uit in getallen. Zoals een mens gezond is bij een bepaalde lichaamstemperatuur, bloeddruk, hartslag, enzovoorts, zo bestaan er ook gezonde energetische waarden voor systemen. Naar deze streefwaarden werken we stap voor stap toe.

Energetische toolkit

Systemen wisselen constant energie en informatie uit. Met ECOintention brengen we het systeem van een organisatie of natuurgebied in contact met de juiste, helende energie en informatie. Dat doen we met zowel onze intuïtie als onze kennis. We hebben een uitgebreide energetische toolkit tot onze beschikking die al tientallen jaren met succes worden gebruikt. Hierin onder meer: homeopathie, goud, zilver, brons, de flower of life, mandala’s, kleuren en geometrische symbolen.

Energie waarnemen, interpreteren en verbeteren

ECOintention Practitioners kunnen levensenergie waarnemen, interpreteren en verbeteren. Ze kennen de werking van de energetische toolkit, zodat ze de juiste tools op het juiste moment kunnen inzetten. Voor het verkrijgen van deze kennis en vaardigheden zijn geen speciale begaafdheden nodig. Iedereen die er open voor staat, kan het leren.

Resonerend leiderschap

Bij ECOintention is een interessante rol weggelegd voor de opdrachtgever. We vragen deze om een set doelstellingen te formuleren die hij of zij met het balanceringsprogramma wil behalen. Deze intenties vormen onmisbare informatie voor het systeem. Het is aan de opdrachtgever om ze regelmatig opnieuw te bevestigen. Dat kan door periodiek affirmaties of visualisaties uit te voeren. Dit aspect van resonerend leiderschap is leuk om te doen en blijkt uiterst effectief te werken. Door middel van onze coaching bieden we hierbij ondersteuning.

 

Bekijk hier ECOintention diensten

Bekijk hier ECOintention methode in detail

Bekijk hier ECOintention geschiedenis

Help2Heal Europe >