Over ECOintention

Over ons

Center for ECOintention optimaliseert de levensenergie van bedrijven, organisaties, woningen, projecten en natuurgebieden. En leidt mensen op tot ECOintention Practitioner. Alles wat een goede energie heeft, kan bloeien. Positieve energie brengt de juiste flow. ECOintention creëert die flow.

Al meer dan 25 jaar is Center for ECOintention een deskundig en praktisch expertisecentrum. Integer en open-minded. Gericht op vitaliteit en heelheid.

We zijn een

  • Kennis- en expertise-instituut. We ontwikkelen kennis, om die met anderen te delen en in de praktijk toe te passen. In opdracht voeren we ECOintention balanceringsprogramma’s uit, met name voor bedrijven en organisaties, landbouw en natuurgebieden.
  • Opleidingsinstituut. We leiden mensen op tot ECOintention Practitioner, zodat ze in staat zijn om zelfstandig met levensenergie te werken.
  • Centrum. We hebben een coördinerende en inspirerende rol in een uitgebreid netwerk van studenten, ECOintention Practitioners, projectleiders, opdrachtgevers en andere betrokkenen.

Bekijk hier ECOintention diensten

Bekijk hier ECOintention opleiding

Meer kwaliteit

Ons aanbod is bedoeld voor iedereen die meer kwaliteit en positieve energie wenst in leven, relaties, gezondheid en werk. En die dat anderen ook gunt. ECOintention heeft een sterke verbinding met het welzijn van onze planeet en een ruime ervaring als het gaat om het verbeteren van natuur en milieu. Voor de meeste programma’s is geen voorkennis of ervaring nodig. Iedereen kan het vak ECOintention onder de knie krijgen.

Some Cool ECOintention Facts

Numbers speak for themselves

Satisfied Clients
0
Years of Experience
0
Completed Projects
0

Je raakt al snel bevlogen door ECOintention!

Betere organisatie, communicatie, productie en financiële situatie
Betere realisatie van doelen en meer rust en ontspanning
Betere veerkracht in het bedrijf

Het team >