Online

ECOintention online

  • Via digitale cursussen en opleiding leren werken met levensenergie
  • Online dezelfde kwaliteit als op locatie
  • Inspirerende en stimulerende lessen
  • Handig, vanuit huis te volgen 

Online werken wordt in ons huidige bestaan steeds belangrijker. Daarom zijn de ECOintention cursussen en beroepsopleiding ook online te volgen. Met dezelfde kwaliteit als onderwijs op locatie. Ook in onze online modules weten we de sfeer van de vertrouwde cursusruimte op te roepen, waarin iedere student aandacht krijgt en goed tot zijn recht kan komen.

ECOintention global

Onze online cursussen en beroepsopleiding hebben deelnemers uit de hele wereld, wat interessant en verrijkend kan zijn. Doordat je in je eigen ruimte bent, kun je je gemakkelijk ontspannen en concentreren. Je kunt luisteren, praten en vragen stellen, terwijl de docent en andere deelnemers via het scherm te horen en zien zijn.

Het waarnemen van en werken met energie zijn niet aan plaats gebonden. Ook via het beeldscherm kun je prima de bodemuitstraling of energetische blokkades van plekken en ruimtes waarnemen. Onze online bijeenkomsten duren vier uur, inclusief pauze. Na een bijeenkomst zal je niet moe zijn, want ECOintention lessen zijn inspirerend, stimulerend en vol positieve energie. Bovendien leer je hoe je jezelf kunt beschermen tegen de elektrosmog van je apparatuur.

Voor deelname zijn een goede internetverbinding, microfoon en webcam belangrijk.


Bekijk hier ECOintention inschrijvingen en prijzen > Shop

Bekijk hier ECOintention cursusdata > Agenda

Bekijk hier ECOintention folders > Folders

Bekijk hier ECOintention studiegids vierjarige beroepsopleiding > Studiegids

Studiegids >