Opleiding ECOintention

ECOintention: opleiding, cursussen en workshops

● Oude wijsheid verbonden met moderne wetenschap
● Praktisch leren werken met levensenergie, learning by doing
● Goede theoretische onderbouwing
● Opleiding en cursus met ervaren docenten

ECOintention: een vak om te leren

ECOintention, waarin energiebeheer centraal staat, is een vak dat je kan leren. En daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Wij leren je levensenergie waarnemen en balanceren in een vierjarige beroepsopleiding, maar ook in kortere programma’s. Zowel in het Nederlands als Engelstalig. Online en op locatie. Met ervaren docenten als Hans Andeweg en Rijk Bols.

Levensenergie is overal

Alles bestaat uit levensenergie, ook wel chi, prana of nulpuntenergie genoemd. Je hebt die levensenergie nodig om vitaal te kunnen zijn. En om te kunnen bereiken wat je je voorneemt. De juiste energie, de juiste flow, de juiste veranderingen. Helaas is de praktijk vaak anders. De meeste plekken – zoals je huis, praktijk, of kantoor – nemen energie in plaats van dat ze geven. Die negatieve energie wordt vaak veroorzaakt door energetische stress en
blokkades. Met ECOintention is dat te verbeteren.

Intuïtie ontmoet verstand

In onze opleiding, cursussen en workshops leer je hoe je levensenergie kan waarnemen en verbeteren. En hoe je dit kan toepassen op jezelf, je huis, tuin of werk. Maar ook hoe je er anderen mee kan helpen. In projecten, bedrijven, organisaties, landbouw- of natuurgebieden. Praktisch, volgens het principe van learning by doing. En theoretisch goed onderbouwd. Hier ontmoeten intuïtie en verstand elkaar.

Meer kwaliteit

Ons aanbod is bedoeld voor iedereen die meer kwaliteit en positieve energie wenst in leven, relaties, gezondheid en werk. En die dat anderen ook gunt. ECOintention heeft een sterke verbinding met het welzijn van onze planeet en een ruime ervaring als het gaat om het verbeteren van natuur en milieu. Voor de meeste programma’s is geen voorkennis of ervaring nodig. Iedereen kan het vak ECOintention onder de knie krijgen.

Ervaren docenten

Ons team bestaat uit ervaren vakdocenten, waaronder Hans Andeweg en Rijk Bols. Al onze docenten hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen, overdragen en uitoefenen van ECOintention. Dit praktijkgerichte vak verbindt oude wijsheid met moderne wetenschap. Onze opleiding en cursussen zijn door de overheid opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en vrijgesteld van BTW.

ECOintention CRKBO Geregistreerde Opleiding

Lessen online en op locatie

Wij geven onze opleiding en cursussen zowel online als op locatie. Ons onderwijs op locatie wordt gehouden in een inspirerende, bosrijke omgeving met genoeg mogelijkheden om naar buiten te gaan en energetische waarnemingen te doen. We hebben ook veel ervaring met online onderwijs. Onze studenten en cursisten leren snel om tijdens de online modules via het beeldscherm energie waar te nemen, bijvoorbeeld bij elkaar in huis. Ook leren ze om op een energetisch gezonde manier aan een beeldscherm te werken en electrosmog te neutraliseren. Dit is belangrijk omdat online werken overal in de maatschappij steeds wijder verbreid raakt. In ons online onderwijs weten we de sfeer van een veilige cursusruimte te creëren, waarin iedere deelnemer goed tot zijn of haar recht komt.

Bekijk hier ECOintention inschrijvingen en prijzen > Shop

Bekijk hier ECOintention cursusdata > Agenda

Bekijk hier ECOintention folders > Folders

Bekijk hier ECOintention studiegids vierjarige beroepsopleiding > Studiegids

Bekijk hier het ECOintention Practitioners Register & Masters of Science in ECOintention > Register

Basiscursus >