ECOintention Oefendag

Oefendag 14-09-2022 Waterloopbos in Flevoland

Ontmoet natuurwezens, zing met de elementen en ontdekt het geheim van Heilige Geometrie op de ECOintention Oefendag in het Waterloopbos op woensdag 14 september 2022.

In rijksmonument het Waterloopbos vind je schaal-modellen van dertig grote waterwerken. De Deltawerken zijn hier ontworpen, maar ook de havens van Rotterdam en Bangkok. Het Waterloopkundig Laboratorium deed hier jarenlang onderzoek en bootste met water en dammen de werkelijkheid na. In de loop der tijd ging deze functie verloren. De restanten van de waterwerken zijn nog aanwezig, maar de natuur deed haar werk en overwoekerde met mossen, planten en bomen. Al deze elementen geven het Waterloopbos een sprookjesachtige sfeer die wordt versterkt door de vele natuurwezens die je hier aantreft. Het Waterloopbos wordt beheerd door Natuur Monumenten en werd in 2019 als 3e-jaars ECOintention project gebalanceerd.

Workshops
Op deze laatste live ECOintention oefendag van 2022 is iedereen met een warme belangstelling voor energetische waarnemingen welkom. Enige ervaring met meditatie- en/of mindfulness technieken wordt verwacht. Tijdens de oefendag volg je twee workshops in een groepje van maximaal zes personen. In alle workshops oefen je je intuïtie en het waarnemen van energie. Je wordt begeleid door een ECOintention Practitioner. Hans Andeweg is de hele dag aanwezig. Geef je voorkeur op voor drie van de onderstaande workshops:

 

Waterloopbos in Flevoland

Iedereen met een warme belangstelling voor energetische waarnemingen is welkom!

1 – Vind krachtpunten en ontmoet naturwezens. 
Neem op afstand energie waar en vind op de plattegrond het aarde-, kosmische- en hartepunt van het Waterloopbos. Ga in het bos op ontdekkingstocht, scan met je hand waar het grondingspunt is en ontmoet daar een krachtig aardewezen.

2 – Volg je levenslijn en vind je bestemming.
In dit leven ben je onderweg naar je bestemming. Heb jij blind vertrouwen dat je die bereikt? Ga geblindoekt op weg, maak keuzes langs je levenslijn en toets je vertrouwen. Ervaar hoe je onverwacht hulp krijgt op je pad.

3 – Ontmoet de Deva van het Waterloopbos.
Loop naar het kosmische punt en maak onderweg contact met de Deva die daar woont, voel haar aanwezigheid stap voor stap sterker worden. Bezoek het waterwerk van de Maasvlakte en ontmoet natuurwezens. Hoe ervaren zij het waterwerk en de relatie tussen natuur en cultuur?

4 – Ontdekt het geheim van Heilige Geometrie.
Welke kracht ligt in een cirkel, een driehoek, vierkant en pentagram verborgen? Loop door het bos, stap er in en beleef hun vormkracht. Ontdek het geheim van de Vesica Pescis, het meest magische symbool van de Heilige Geoemtrie, en laad er water mee op.

5 – Neem aura’s waar en leer jezelf opladen, beschermen en ontspannen.
Maak een korte wandeling door het Waterloopbos en oefen eenvoudige technieken van o.a. Bruce Liption en Do-In. Ervaar hoe je aura groter en kleiner wordt, en neem dat bij een ander waar met je handen of een wichelroede.

Waar?
De oefendag is op woensdag 14 september 2022 van 9.30-17.00 uur. Vanaf 9.00 uur ben je welkom bij De Strandhoeve, Uiterdijkenweg 59, 8372 VL Baarlo, 0527-203791. Zie www.destrandhoeve.nl Koffie en thee staan klaar! Mobiel Hans Andeweg: 0049-17672731204.

Hoeveel?
De oefendag kost € 109,- incl. koffie/thee en lunch. Dieetwensen zelf aan de Strandhoeve doorgeven. Je mag annuleren tot een week vantevoren, daarna ben je het bedrag verschuldigd. Ter plekke contant betalen of pinnen. Anders €10,- extra voor administratiekosten. Er is plaats voor 30 deelnemers. Je aanmelding is definitief als je de bevestiging hebt ontvangen. Deze wordt vrijdag 9 september 2022 verstuurd.

Je krijgt voorrang als je hebt gereserveerd. Het is noodzakelijk om je reservering te bevestigen door je via dit formulier aan te melden en je workshops op te geven!

Inschrijvingen >