ECOintention Oefendag

Oefendag 02-09-2023 Landgoed Welna in Epe

Vind je bestemming, maak een chakrawandeling en communiceer met wolven op de ECOintention Oefendag op Landgoed Welna, zaterdag 02 september 2023

Welkom op de ECOintention Oefendag op Landgoed Welna. Ontwikkel je intuïtie en oefen je energetische waarneming op een prachtige plek midden in de ongerepte natuur. Hier ontmoet je wilde zwijnen, edelherten en sinds kort ook wolven! Vind oeroude grafheuvels in een afwisselend landschap van heidevelden, vennen en weelderige bossen. Landgoed Welna (550 ha) is in 2013 en 2022 gebalanceerd als derdejaars ECOintention project.

Workshops
Op deze ECOintention oefendag is iedereen met een warme belangstelling voor energetische waarnemingen welkom. Enige ervaring met meditatie- en/of mindfulnesstechnieken wordt verwacht. Tijdens de oefendag volg je twee workshops in een groepje van max. zes personen. In alle workshops oefen je je intuïtie en het waarnemen van energie. Je wordt begeleid door een ECOintention Practitioner. Hans Andeweg is de hele dag aanwezig. Geef je voorkeur op voor drie van de onderstaande workshops:

Landgoed Welna in Epe

Iedereen met een warme belangstelling voor energetische waarnemingen is welkom!

1 – Volg je levensweg en maak een symbolische reis naar je bestemming
Volg de rode draad in je leven, kom knooppunten tegen, leer vertrouwen op je intuitie en sla de juiste weg in. Bezoek onderweg een gewijde plaats en maak kennis met de energie van de elementen en windrichtingen.

2 – Leer bomen helen met hun grondtoon
Wandelend door het bos maak je kennis met het project, neem je de kosmische energie en bodemuitstraling waar. Leer vervolgens bomen helen met hun grondtoon. Maar eerst ga je jezelf gronden met je eigen grondtoon. *nb. Deze workshop is in het Engels.

3 – Maak een chakra-wandeling over Landgoed Welna
Ervaar de natuur op verschillende manieren. Loop als een reus en hoor de bomen met elkaar spreken! Ga op zoek naar het aardepunt, ontmoet het Welna-aardewezen en communiceer met de velden van de wolven, zwijnen en edelherten.

4 – Ontdek de magie van heilige geometrie
Wandel over het landgoed en neem de energie van allerlei geometrische vormen waar. Wat gebeurt er in een penta-, hexa- en octogram? Wat is het geheim van de Vesica Pescis? Ga er in staan en voel de kosmische instraling in een drie-, vier-, of vijfhoek.

Waar?
De oefendag is op zaterdag van 9.30-17.00 uur. Vanaf 9.00 uur ben je welkom in de Schaapskooi op Landgoed Welna aan de Soerelseweg in Epe. Je ontvangt een routebeschrijving. Koffie en thee staan klaar. Svp je eigen lunch meenemen! Zie https://www.inspirerendelocaties.nl/landgoed-welna.457494.lynkx. Mobiel Hans Andeweg: 0049-17672731204.

Hoeveel?
De oefendag kost € 99,- incl. koffie/thee. Neem zelf lunch mee. Je mag annuleren tot een week vantevoren, daarna ben je het bedrag verschuldigd. Ter plekke contant betalen. Anders €10,- extra voor administratiekosten. Je aanmelding is definitief als je de bevestiging hebt ontvangen. Deze wordt uiterlijk maandag 28.08.2023 verstuurd.

Je krijgt voorrang als je hebt gereserveerd. Het is noodzakelijk om je reservering te bevestigen door je via dit formulier aan te melden en je workshops op te geven!

Ga voor opgave naar: https://www.ecointention.com/shop/

Inschrijvingen >