ECOintention Oefendag

Oefendag 01-10-2023 bij Hippodroom in Oisterwijk

Communiceer met paarden, wandel door het labyrint en neem aura’s waar op de ECOintention Oefendag bij Hippodroom in Oisterwijk, zondag 1 oktober 2023

Welkom op de ECOintention Oefendag bij Hippodroom. Ontwikkel je intuïtie en oefen je energetische waarneming op deze prachtige plek van paardenfluisteraar Sylvia van Noye. Hier ontmoeten mens en paard elkaar op basis van gelijkwaardigheid. Hippodroom biedt maatwerk op het bebied van teamdagen, paardencoaching, leiderschaptrajecten en nog zoveel meer! Hippodroom wordt dit jaar gebalanceerd als vierde jaars ECOintention project.

Workshops
Op deze ECOintention oefendag is iedereen met een warme belangstelling voor energetische waarnemingen welkom. Enige ervaring met meditatie- en/of mindfulness technieken wordt verwacht. Tijdens de oefendag volg je twee workshops in een groepje van max. zes personen. In alle workshops oefen je je intuitie en het waarnemen van energie. Je wordt begeleid door een  ECOintention Practitioner. Hans Andeweg is de hele dag aanwezig. Geef je voorkeur op voor drie van de onderstaande workshops:

Hippodroom Oisterwijk

Communiceer met paarden, wandel door het labyrint en neem aura’s waar op de ECOintention Oefendag bij Hippodroom in Oisterwijk, zondag 1 oktober 2023

Iedereen met een warme belangstelling voor energetische waarnemingen is welkom!

1 – De Paardenstroom
Ga met paardenfluisteraar Sylvia van Noye en haar paarden op een symbolische reis naar het beloofde land. Wat spiegelen de paarden jou als je samen op reis gaat? Wat gebeurt er als ze jouw onderstroom aanraken, en welke schat ligt aan de overkant van de rivier op je te wachten?

2 – Ontdek de magische kracht van de Tipi en ontvang een kruidenhealing
De Tipi van de NoordAmerikaanse indianen is een mini universum. Vind in het bos een geneeskrachtig kruid en ontdek in een echte Tipi welke windrichting je helpt om energie te ontvangen en helende woorden te horen.

3 – Neem aura’s waar en leer jezelf opladen en beschermen
Maak gebruik van yoga, visualisatie- en ademhalingstechnieken om je aura te vergroten, te versterken en te beschermen. Neem dit bij jezelf waar èn bij een ander met je handen en een wichelroede. Heel praktisch in het dagelijkse leven!

4 – Vind je bestemming in het labyrint
Het labyrint is een oeroud universeel symbool voor je levenspad. Ben jij op de juiste weg? Trek een labyrintkaart die je thema aangeeft en een krachtkaart die je ondersteunt. Loop door een echt labyrint en transformeer wat je dwars zit.

Waar?
De oefendag is op zondag 01.10.23 van 9.30-17.00 uur. Vanaf 9.00 uur ben je welkom op Hippodroom, Scheibaan 50, Oisterwijk. Koffie en thee staan klaar. Tussen de middag is er lunch. Dieetwensen zelf doorgeven aan Sylvia van Noye, tel. 06-51271655. Mobiel Hans Andeweg: 0049-17672731204. Zie https://www.hippodroom.com/ 

Hoeveel?
De oefendag kost € 129,- incl. koffie/thee en lunch. Je mag annuleren tot een week van tevoren, daarna ben je het bedrag verschuldigd. Ter plekke contant betalen. Anders €10,- extra voor administratiekosten. Je aanmelding is definitief als je de bevestiging hebt ontvangen. Deze wordt uiterlijk maandag 25.09.2023 verstuurd.

Je krijgt voorrang als je hebt gereserveerd. Het is noodzakelijk om je reservering te bevestigen door je via dit formulier aan te melden en je workshops op te geven!

Ga voor opgave naar: https://www.ecointention.com/shop/

Inschrijvingen >