ECOintention Oefenavond

ECOintention Oefenavond Online 06-12-2023

  • Loop door het Labyrint
  • Oefen Chakra Communicatie
  • Ontdek Hongaars Táltos Shamanisme
  • Ontvang een 3D Mandala-Hart Healing

Doe mee met de ECOintention Oefenavond in Zoom. Woensdag, 6 december 2022

VOEL ENERGIE
Voel de energie van planten en symbolen, in je huis en op afstand, alleen en met andere deelnemers. Het is heel makkelijk! Doe mee met de ECOintention Oefendavond. En heb een bijzondere ervaring!

VOLG TWEE WORKSHOPS
Kies drie workshops en volg er twee. Hans Andeweg, oprichter van Center for ECOintention, verzorgt deze Zoom-bijeenkomst. In alle workshops word je begeleid door een ECOintention Practitioner in opleiding.

Oefenavond workshops

  • Loop door het Labyrint
  • Oefen Chakra Communicatie
  • Ontdek Hongaars Táltos Shamanisme
  • Ontvang een 3D Mandala-Hart Healing

1. VIND JE ANTWOORDEN IN JE LABYRINT
Het labyrint symboliseert de levensweg van de mens naar zijn hogere doel. Leer hoe je je eigen labyrint maakt. Loop er daarna in meditatie doorheen, om de antwoorden te vinden op de vragen die je hebt.

2. LEER 4 ELEMENTEN ALCHEMIE IN DE HONGAARSE TÁLTOS-SHAMAN TRADITIE*
Zijn jouw vier lichaamselementen in harmonie? Leer je Vuur, Lucht, Water en Aarde element te voelen en te balanceren. Hoe smaakt water met 4 elementen alchemie? Laad water alchemistisch op en drink het!

3. ONTVANG EEN 3D HARTCOHERENTIE MANDALA HEALING*
Verbind de helende kracht van je hart met jouw persoonlijke mandala. Manifesteer deze mandala driedimensionaal in je aura, en ontvang de energie van de mandala-hartcoherentie-healing in je chakras en lichaam.

4. ONTDEK DE GEHEIMEN VAN CHAKRA-COMMUNICATIE*
Hoe verbinden grote sprekers zich met jou? Wat maakt ze succesvol? Er is verbale, non-verbale én chakra-ommunicatie. Ontdek op welk chakraniveau zij met je communiceren, en hoe je geraakt en ontroerd wordt.

LAAT JE VERRASSEN!
Tijdens de oefenworkshops leer je levensenergie waarnemen en verbeteren. Je ontmoet mensen van over de hele wereld en neemt deel aan twee workshops met max. 6 deelnemers. Laat je verrassen door de online mogelijkheden! Wij zorgen ervoor dat je aan het einde meer energie hebt dan aan het begin.

IEDEREEN IS WELKOM
Iedereen met een warme interesse in energetische waarnemingen is welkom! Wij verwachten dat je enige ervaring hebt met meditatie- en/of mindfulnesstechnieken en dat je over een goede internetverbinding beschikt. Wij werken met Zoom. De gesproken taal is Nederlands, en Engels als er buitenlandse gasten meedoen. Let op: de met * gemarkeerde workshops zijn in het Engels.

WANNEER?
Woensdag 6 december 2023 van 17.00-21.30 uur. Vanaf 16.45 uur bent je welkom in de Zoomwachtkamer. Download Zoom gratis via https://zoom.us/download

WAT KOST HET?
De ECOintention Oefenavond kost € 79,-. Er is plaats voor 24 deelnemers. Je kunt tot één week van tevoren annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je inschrijving is definitief als je de bevestiging hebt ontvangen. Deze wordt uiterlijk vrijdag 1 december verzonden.

GEEF JE OP!
Leuk om je ontmoeten bij de ECOintention Oefenavond!

Scrijf je hier in >> ECOintention Shop

Of ga direct naar het >> Inschrijfformulier

Inschrijvingen >