Lezingen
Hans Andeweg

Lezingen Hans Andeweg in 2023

  •  2 april bij Groep Le Chemin in Laren
  • 4 april bij IVN in Oirschot 
  • 15 april bij Marry Foelkel in Beekbergen

Lezing Hans Andeweg - 2 april bij Groep Le Chemin in Laren

Ontdek het geheim van ‘Zo Binnen, Zo Buiten’ met Hans Andeweg

Voorjaarsbijeenkomst Groep Le Chemin. Hans Andeweg zal voor ons een inleiding verzorgen, waarbij hij als geen ander weet het thema tastbaar te maken. We gaan dus ook letterlijk met elkaar aan de slag.

Er zijn maximaal 90 plaatsen beschikbaar. U wordt geacht zelf een broodje voor de lunch mee te nemen. Wij zorgen voor een lekkere soep en een afsluitende borrel. Voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd. U kunt gratis parkeren.

Wanneer
Op 2 april van 11:00-16:00 uur

Waar
Muziekcentrum Schering & Inslag
Eemnesserweg 15a
1251 NA in Laren
(Ingang tussen huisnummers 19 en 21)

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 25.00.

Opgeven
Op de website van Groep Le Chemin – Laren
https://groeplechemin.nl/

‘Zo Binnen, Zo Buiten’

met Hans Andeweg

Lezing Hans Andeweg - 4 april bij IVN in Oirschot 

‘Leer het geheim van Groene Vingers en laat alles groeien en bloeien’ met Hans Andeweg

Er zijn mensen bij wie elke plant groeit en bloeit. Hun tuin is een fleurige bloemenzee. Ze hebben volgens de volksmond ‘groene vingers’. Is dat een gave of heeft iedereen het talent om zijn tuin en de natuur vitaal en gezond te maken? Volgens Hans Andeweg heeft iedereen groene vingers. Jij ook! Het is geen koud, maar een warm kunstje dat je kunt leren.

Hoor in deze interactieve lezing hoe een paar eenvoudige principes de grondslag vormen vangroene vingers. Deze kan je toepassen op kleine én grote schaal, voor jezelf en je planten, maar ook in het bedrijfsleven en natuurgebieden. Leer hoe je overtuiging en mindset de beperkende factor zijn, en hoe je met een open hart en vanuit innerlijke rust vitaliteit en overvloed om je heen manifesteert.

Hans Andeweg onderbouwt zijn verhaal met wetenschappelijke bewijzen en praktische voorbeelden, legt verbanden tussen eeuwenoude wijsheid en moderne wetenschap, en laat ons zien hoe prana, mana, ether, nulpunt energie, aandacht, intentie, levenskracht en hartcoherentie samenhangen. Alles bestaat uit energie. Er geldt ‘mind over matter’ en daarin ligt de grote kracht van ‘groene vingers’ verborgen.

Tijdens de lezing is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen. Na de pauze doen we een ontspanningsoefening en ga je het principe van groene vingers in de praktijk toepassen. Ontdek het geheim van groene vingers en hoe je het kunt gebruiken om een vitaler leven voor jezelf, anderen en de natuur te creëren. De lezing ‘Leer het geheim van Groene Vingers’ geeft je het inzicht en de tools om het verschil te maken.

Er zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar.

Wanneer
Op 4 april 20:00 uur

Waar
Museum De Vier Quartieren
Sint Odulphusstraat 11
5688 BA Oirschot

Kosten
De deelname is gratis! – aanmelden verplicht!

Opgeven
Op de website van IVN – Oirschot 
https://www.ivn.nl/afdeling/oirschot/natuuractiviteiten/leer-het-geheim-van-groene-vingers-en-laat-alles-groeien-en-bloeien/

'Leer het geheim van Groene Vingers en laat alles groeien en bloeien'

met Hans Andeweg

Lezing Hans Andeweg - 15 april bij Marry Foelkel in Beekbergen

‘Hoor de hartewens van de natuur en maak haar gezond’ met Hans Andeweg

Hoe wij zelf een bijdrage kunnen leveren om de natuur in onze eigen achtertuin en in de directe omgeving weer gezond te maken!

Volgens Hans Andeweg kan iedereen de natuur gezond maken. Hoor in deze interactieve lezing hoe je met een paar eenvoudige principes de hartewens van de natuur vervult. Alles bestaat uit energie. Er geldt ‘mind over matter’ en daarin ligt onze grote helende kracht verborgen. Leer hoe je met een open hart en vanuit innerlijke rust vitaliteit en overvloed om je heen manifesteert, voor jezelf, anderen en de natuur.

Hans Andeweg onderbouwt zijn verhaal met wetenschappelijke bewijzen en legt verbanden tussen eeuwenoude wijsheid en moderne kennis. Tijdens de lezing is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen. Na de pauze doen we een ontspanningsoefening en ga je een stuk natuur goed in zijn energie zetten.

Hoor de hartewens van de natuur en leer hoe je die kunt vervullen om een vitaler leven voor jezelf, anderen en de natuur te creeren. Schrijf je nu in!

Er zijn maximaal 35 plaatsen beschikbaar. 

Wanneer
Op 15 april van 13:00 – 16:00 uur
Vanaf 12:00 uur, inloop en een soepje voor de liefhebber.

Waar
Marry Foelkel
Engeland 25
7361 CS Beekbergen

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 35.00.

Opgeven
Op de website van Marry Foelkel – Beekbergen
https://www.marrys.nl/?view=article&id=216&catid=52

'Hartewens van de natuur'

met Hans Andeweg

Inschrijvingen >