Lezing Hans Andeweg

Beter bedrijfs-resultaat met positieve energie

Verbeter de energie van jouw bedrijf met én zonder technische middelen

Dinsdag 22 maart van 13.00-15.00 uur op de Kerkhoeve – Biologische melkveehouderij en zorgboerderij
De Heikant 10a – 5268 KP Helvoirt. http://www.duinboeren.nl/leden/de-kerkhoeve/

Betere bedrijfsresultaten? Wil je inspiratie voor innovatie? Sneller aanpassen aan klimaatsverandering en koude politieke wind? Het kan met meer positieve energie in je bedrijf! Een gezonde bodem is de basis, maar positieve energie is het fundament. Daarmee is je bodem langer droogteresistent en doen je gewas en dieren meer met minder voedingstoffen. Ontdek de negatieve invloed van aardstralen, wateraders en zenders. Hoor hoe je de positieve energie van jouw bedrijf kunt verbeteren met én zonder technische middelen, op kleine én op grote schaal.

De lezing is op de Kerkhoeve. Een praktijkvoorbeeld, want deze is in 2021 goed in zijn energie gezet door ECOintention studenten. Op 20 april start een ECOintention basiscursus Energiebeheer met Hans Andeweg bij Hippodroom in Oisterwijk.

Meld je hier aan voor de Lezing van Hans Andeweg

Over Hans Andeweg

Ir. Hans Andeweg (MSc) is bioloog en één van de oprichters van Center for ECOintention. ECOintention brengt positieve energie en flow terug in bedrijven en de natuur. Het verbindt moderne wetenschap met oude wijsheid tot een praktische methode. ECOintention wordt internationaal toegepast. Er is een beroepsopleiding tot ECOintention Practitioner en universitaire studie tot Master of Science in ECOintention.

Het motto van ECOintention is: ‘Je kunt het gras niet harder laten groeien door er aan te trekken, wel door er aan te denken’. Basis zijn de boeken ‘In resonantie met de natuur’ en ‘Scheppend leven’ van Hans Andeweg.

Meer info? Bel 0641840555

Hoor de lezing van Hans Andeweg. Beter bedrijfsresultaat met positieve energie
Hoor de lezing van Hans Andeweg. Beter bedrijfsresultaat met positieve energie