Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Nieuws

 

> Zie voor de up-to-date gebruiksaanwijzing

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555 

 

Nieuws | Blue Star Harmonizer en Rainbow Harmonizer

Hans Andeweg ontwikkelde de Blue Star Harmonizer en de Rainbow Harmonizer voor het harmoniseren van elektromagnetische straling afkomstig van elektrische en elektronische apparatuur, waardoor het menselijk lichaam er beter mee om kan gaan.

 

 

 

 

Van nature is er al een bepaalde hoeveelheid elektromagnetische straling in onze omgeving aanwezig. De meeste mensen kunnen daar goed tegen. De laatste eeuw zijn er een heleboel niet-natuurlijke stralingsbronnen bijgekomen vanuit allerlei apparaten in onze woonomgeving. Sommige mensen zijn gevoelig voor deze zogenoemde elektrosmog. Ze krijgen dan klachten van slapeloosheid, onrust, concentratieproblemen en stress.

 

De Blue Star Harmonizer en de Rainbow Harmonizer harmoniseren de elektromagnetische straling van verschillende elektrische apparaten. Over het algemeen wordt de Blue Star Harmonizer gebruikt voor apparatuur met laag frequente straling en de Rainbow Harmonizer voor apparatuur met hoog frequente straling.

 

De Harmonizers zijn te koop bij de Feng-Shui winkel.

 

 

 

Zie voor de up-to-date gebruiksaanwijzing www.bit.ly/1JMGfG3

 

> Nieuws