Energy Scan

Energy Scan

  • Complete analyse van energetisch sterke en zwakke punten
  • Tot 62 aspecten van de energie gekwantificeerd
  • Korte looptijd, snel overzicht

Overzicht in één oogopslag
Wij scannen tot 62 aspecten van de levensenergie in je bedrijf of organisatie, van het management tot en met de werkvloer. We presenteren dit overzichtelijk, aan de hand van tabellen en grafieken. Zo zie je in één oogopslag wat de actuele stand van zaken is. Deze energiescan toont ook wat niet aan de oppervlakte waarneembaar is. Je ziet de energetisch sterke en zwakke punten van je bedrijf of organisatie als op een röntgenfoto.

Zijn er specifieke verstoringen?
In hoeverre wordt je bedrijf of organisatie gevoed door je ideeën en visie? Hoe groot is het vermogen om tot realisatie te komen? Hoe is het zelf-organiserend vermogen? Hoe is het gesteld met de vitaliteit? In welke mate is er sprake van stress en blokkades? Zijn er specifieke verstoringen van binnenuit of buitenaf? Hoe is het gesteld met het communicatieve vermogen?

Heb je de energetische teugels in handen?
Wij maken deze scan op basis van de bedrijfsinformatie die jij ons aanlevert. Plus je zelfgekozen doelstellingen voor de korte en middellange termijn. De scan laat zien in hoeverre en op welke termijn je doelstellingen te realiseren zijn. En in hoeverre jij als eigenaar, directeur of CEO de energetische teugels in handen hebt.

Je kunt deze Energy Scan losstaand afnemen, maar het is ook een goede opstap naar ons Energy Balancing programma.

Energetische scan op drie niveaus

MIND

MOVES

MATTER

Visie, missie, doelstellingen en strategie
(Conceptniveau)

Interne en externe communicatie, uitwisseling, overleg en besluitvorming
(Contactniveau)

Het operationele niveau, de werkvloer, actie, omzet en resultaten
(Realisatieniveau)

Energy Clearing