Clearing

Energy Clearing programma

  • Goed opgeladen, vitale levensenergie in je kantoren
  • Prettiger werkklimaat
  • Korte doorlooptijd, onderhoudsabonnement
  • Dagelijkse bedrijfsvoering blijft ongestoord

Van werkplezier tot bedrijfsresultaat
De energiehuishouding in je kantoorgebouw(en) of op je locatie(s) beïnvloedt direct het dagelijkse reilen en zeilen. Van werkplezier en onderlinge samenwerking, tot klanttevredenheid en bedrijfsresultaat. Net zoals een mens goed in zijn vel moet zitten om kunnen functioneren, moeten gebouwen en locaties dat ook. Wij zorgen voor de goed opgeladen, vitale levensenergie waar jij, en je bedrijf of organisatie behoefte aan hebben.

Energiehuishouding blijvend op peil
Binnen 4 tot 6 weken brengen wij de energie op het gewenste kwaliteitsniveau. Daarna heb je de mogelijkheid tot een onderhoudsabonnement. Dat betekent dat wij de energiehuishouding voor je op peil blijven houden. Tussentijds laten wij je met behulp van grafieken de stand van zaken zien. Onze aanpak is eenvoudig en laat je dagelijkse bedrijfsvoering ongestoord. Er zijn bovendien geen ingewikkelde, visueel storende, of technische aanpassingen nodig.

Ben je meer gebaat bij een diepgaande aanpak met transformatie-effecten tot op alle niveaus van je organisatie? Kies dan voor ons Energy Balancing programma.

Energetische scan op drie niveaus

MIND

MOVES

MATTER

Visie, missie, doelstellingen en strategie
(Conceptniveau)

Interne en externe communicatie, uitwisseling, overleg en besluitvorming
(Contactniveau)

Het operationele niveau, de werkvloer, actie, omzet en resultaten
(Realisatieniveau)

Energy Balancing