Balancing

Energy Balancing programma

  • Energy Balancing programma
  • Transformatie-effecten tot op alle niveaus
  • Gefaseerde aanpak, doorlooptijd 10-12 maanden
  • Tussentijdse rapportages
  • Begeleiding bij intentiemanagement

Profiteren van hernieuwde flow
Wij optimaliseren de levensenergie van je bedrijf of organisatie op alle niveaus. Je eigen doelstellingen zijn daarbij het uitgangspunt. Daar pluk je op alle niveaus de vruchten van, of het nu gaat om leiderschap, onderlinge samenwerking, bedrijfsprocessen, of reputatie en imago. Niet alleen jijzelf, maar ook je medewerkers, klanten, stakeholders en shareholders profiteren van deze hernieuwde flow.

Nieuwe toekomst binnen bereik
Stap voor stap bouwen we nieuwe vitaliteit, organisatiekracht, inspiratie en realisatievermogen voor je bedrijf of organisatie op. Daarmee verdwijnen geleidelijk de oude, systemische blokkades en stress, waardoor een nieuwe toekomst binnen bereik komt. Daarbij werken wij remote, vanuit onze eigen bedrijf. Periodiek rapporteren we over de tussentijds bereikte resultaten.

De kracht van je intenties
Een Energy Balancing programma blijkt het meest succesvol wanneer jij, als eigenaar, directeur, manager of CEO het programma actief ondersteunt. Dat kunt je doen met de kracht van je intenties, bijvoorbeeld door je doelen periodiek te visualiseren of affirmeren. In dit intentiemanagement krijg je van ons praktische ondersteuning, onder meer tijdens de periodieke bezoeken die wij aan je bedrijf of organisatie brengen. Tijdens zo’n bezoek controleren wij ook de energie ter plekke.

Dit Energy Balancing programma is diepgaander en heeft een duurzamere werking dan ons Energy Clearing programma. Wil je alleen prettige, goed opgeladen werkomgeving? Kies dan voor het Energy Clearing programma. Het Energy Balancing programma verbetert niet alleen de werkomgeving, maar biedt je bedrijf of organisatie bovendien de juiste voorwaarden om gericht de toekomst in te gaan.

Wij baseren ons Energy Balancing programma op een recent door ons uitgevoerde Energy Scan.

Energetische scan op drie niveaus

MIND

MOVES

MATTER

Visie, missie, doelstellingen en strategie
(Conceptniveau)

Interne en externe communicatie, uitwisseling, overleg en besluitvorming
(Contactniveau)

Het operationele niveau, de werkvloer, actie, omzet en resultaten
(Realisatieniveau)

Resonant Leadership