Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Cursussen & opleidingen

ECOintention I

ECOintention II

ECOintention III

ECOintention IV

ECOintention Intensive

ECOintention Oefendagen

Intuïtieve Ontwikkeling

Ervaringen afgestudeerden

Bijscholing

Afgestudeerden

Klachtenprocedure

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

 

 

 

Inschrijfformulieren!

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Bijscholing

Je sluit de opleiding af met het diploma ECOintention Practitioner. Je wordt dan vermeld in het ECOintention register. Dit diploma en je registratie zijn twee jaar geldig. Door middel van bijscholing kun je het vak bijhouden en Practitioner blijven. Als je elke twee jaar zes ECOstudiepunten verzamelt, verleng je je ECOintention Practitioner registratie. Je mag dit vermelden op het netwerk en websites. Tevens mag je je naam, adres etc. laten drukken op de ECOintention bedrijfsfolder. Je kunt deze voor je pr gebruiken. De kosten zijn € 125,- (ex. btw en drukkosten) voor de opmaak van een online- en printversie.

 

Behalve bijhouden, kun je het vak ook uitoefenen. Dit doe je volgens de methode die je in de opleiding hebt geleerd. Je heet dan ECOintention Master Practitioner. De toevoeging is application balancing, coaching of training. Dit heeft betrekking op projecten, coaching en training die je na het afronden van je opleiding bent gestart en hebt afgerond.

 

De kosten voor registratie en certificering zijn: ECOintention Practioner (€ 100,- ex. btw) en ECOintention Master Practitioner (€ 150,- ex. btw).

 

 

ECOintention studiepunten

Je blijft gecertificeerd ECOintention Practitioner als je elke twee jaar d.m.v. bijscholing zes ECOstudiepunten verzamelt. Hiervoor volg je jaarlijks één interne- en één externe ECOintention activiteit. Jaarlijks meetmoment voor de verzamelde ECOstudiepunten is van 1 januari tot 1 januari.

 

Interne ECOintention activiteiten worden georganiseerd door het Center for ECOintention, bijvoorbeeld een bijscholings- of oefendag. Er zijn elk jaar twee bijscholings- en vijf oefendagen. Elke dag levert twee studiepunten op. Vanzelfsprekend mag je meerdere dagen volgen.

 

Externe ECOintention activiteiten zijn alles wat jij belangrijk vindt voor je bijscholing in het kader van ECOintention; cursussen, workshops, lezingen, films, dvd’s en boeken. Je motiveert je keuze kort en legt deze voor aan de ECOintention bijscholingscommissie. Deze bestaat uit twee ECOintention Practitioners en iemand van het Center for ECOintention. Zij beslissen of de activiteit als bijscholing geschikt is en bepalen het aantal ECOstudiepunten. De studiepunten zijn gebaseerd op de studiebelasting van de activiteit. Bijvoorbeeld één punt voor een lezing of dvd en twee punten voor een boek of een workshop van een dag. Maximaal twee punten per activiteit. De activiteit wordt op het ECOintention-netwerk geplaatst zodat anderen er ook weet van hebben.

 

Je krijgt de ECOstudiepunten als je de activiteit hebt gedaan en een bijscholingsbericht schrijft voor het netwerk. Hierin beschrijf je kort de inhoud van de activiteit, wat jij er van vond en wat je er aan hebt gehad. Op deze manier delen we onze ervaringen op het netwerk. Het gaat daardoor meer leven en wordt inspirerend voor anderen.

 

Hoe gaat het precies in zijn werk? Meer informatie vind je hier:

Verleng je registratie als ECOintention Practitioner (pdf)

 

 

 

 

ECOintention Master Practitioner

Je bent twee jaar gecertificeerd ECOintention Practitioner. Je Master Practitioner geldt ook voor twee jaar. Hiermee laat je zien dat je je vak niet alleen bijhoudt maar ook uitoefent volgens de ECOintention methode. Er zijn drie applications: balancing, coaching en training. Dit heeft betrekking op projecten, coaching en training die je na het afronden van je opleiding bent gestart en hebt afgerond.

 

Application Balancing is gebaseerd op twee afgeronde, gebalanceerde projecten die je alleen of met een ECOmaatje hebt gebalanceerd. Je schrijft van elk project een verslag. Onderwerpen zijn o.a. opdrachtgever, projectbeschrijving, startscan, holonen, grafieken, balanceringsoverzicht, balanceringsformulieren en je correspondentie met de ECOcoach van het project.

 

Application Coaching is gebaseerd op twee afgeronde, gebalanceerde ECOintention projecten die jij hebt gecoacht. Hiervan schrijf je een verslag. Onderwerpen zijn o.a. opdrachtgever, projectbeschrijving, agenda’s, gespreksverslagen en affirmaties, controlepunten, grafieken met de energetische waarden daarvan en je correspondentie met de balanceerder van het project.

 

Application Training is gebaseerd op het verzorgen van minimaal vier workshop- en/of cursusdagen waarbij het waarnemen, interpreteren en verbeteren van levensenergie centraal staat of het begeleiden van cursisten in het kader van de ECOintention opleiding. De onderwerpen van de workshops en/of cursusdagen zijn gerelateerd aan ECOintention. Van elke dag heb je een draaiboek, deelnemerslijst en verslag.

 

Je projecten en/of trainingactiviteiten leg je voor aan de ECOintention Mastercommissie. Deze bestaat uit twee, door jou gekozen ECOintention Master Practitioners en één persoon van het Center for ECOintention. Als je je Master Practitioner hebt gehaald, mag je dit vermelden op het netwerk, websites en de ECOintention folder.

 

 

 

 

> Lees verder Afgestudeerden

> Opgeven Inschrijfformulieren