Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact
 Hier ben je: Home > Agenda

 

Folder Boekpresentatie The Universe Loves A Happy Ending 24 april 2016

 

 

 

Inschrijfformulieren!

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Boekpresentatie The Universe Loves A Happy Ending | 24 april 2016

Tulahe! The Universe Loves A Happy Ending
Begin april verschijnt in de USA 'The Universe Loves A Happy Ending'. Deze bondige vertaling van 'Scheppend leven' is speciaal gemaakt voor de Amerikaanse markt. Reden voor een feestelijke boekpresenatie op een mooie plek met inspirerende lezingen!

 

Hans Andeweg vertelt over het boek, ECOintention en de gezondheid van het organisme Europa. Wereldwijd staan onze ecologie en economie onder druk. Zijn er aanwijzingen voor een goede afloop? Internationaal graancirkelexpert Janet Ossebaard doet al twintig jaar onderzoek naar dit mysterieuze fenomeen. Wie zijn de cirkelmakers? Wat is hun boodschap? Houden zij van een Happy Ending? Schrijver en wetenschapper Dr. Ervin Laszlo schreef een prachtige aanbeveling op de achterflap. Neemt hij het eerste exemplaar in ontvangst? Lees ook de tekst op de 'back cover'

 

Wees welkom op deze bijzondere middag met een Happy Ending!

 

 

 

 

Practisch

Wanneer: Zondag 24 april van 13:30-17:00 uur
Waar: Het Groene Paviljoen, Wildenburglaan, 3744 MN Baarn
Kosten: 45,- (incl. gesigneerd boek en consumpties) 30,- (excl. boek). ECOintention cursisten en afgestudeerden ontvangen €10,- korting.

 

Aanmelden kan via de inschrijfformulieren op onze website.

 

 

 

 

Programma
13:00 - Het Groene Paviljoen is open! Koffie en thee staan klaar.
13:30 - Welkomstwoord door Hans Andeweg. Van ‘Scheppend leven’ naar ‘The Universe Loves A Happy Ending’
13:45 - Lezing Janet Ossebaard - Het wonder van de graancirkels. Wie zijn de cirkelmakers? Wat is hun boodschap? Houden zij van een Happy Ending? Een lezing met prachtige foto’s en de nieuwste ontdekkingen.

 

14:45 - Koffie/thee pauze
15:15 - Lezing Hans Andeweg - The Universe Loves A Happy Ending. Over het boek, ECOintention en de gezondheid van het organisme Europa.

 

16:00 - Uitreiking eerste exemplaar aan Dr. Ervin Laszlo?
16:15 - Signeren en napraten
17:00 - Einde